Una 18a edició del Voluntariat per la llengua virtual a Sant Andreu de la Barca

Voluntariat per la llengua > Nova edició

25 parelles lingüístiques conversen a través de videotrucades

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística tenia previst l'acte públic de presentació de la 18a edició del Voluntariat per la llengua el dia 12 de març, acte que va haver d'anul·lar per l'afectació de la pandèmia del coronavirus.

Des del SLC de Sant Andreu de la Barca s'ha ofert a voluntaris i aprenents, tenint en compte que les parelles ja s'havien constituït, la possibilitat de passar les trobades presencials a la modalitat virtual a través d'una trucada d'imatge, una modalitat del Voluntariat per la llengua que ja existeix des del 2017 però que a Sant Andreu de la Barca encara no havia tingut practicants.

Cal destacar la bona acollida de la proposta entre tots els participants, tant per part dels ¡voluntaris com dels aprenents, en uns moments en què practicar el català s'ha fet ben difícil a causa del confinament.

Les converses que han estat el 100% virtuals durant els primers mesos han començat en aquests moments a ser presencials i les parelles han aprofitat la desescalada per conèixer-se personalment.

La COVID-19, doncs, no ha aturat les converses dels voluntaris per la llengua a Sant Andreu de la Barca, que en aquests moments sumen 51 participants, un nombre similar al de les darreres edicions.

Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Vols compartir aquesta notícia?