L'Oficina de Català d'Esparreguera es confina però no s'atura

Altres

La vocació de servei del Consorci per a la Normalització Lingüística fa que el personal directiu i tècnic del CNL Ca n'Ametller s'aboqui a trobar solucions des del treball voluntari

L'Oficina de Català (OC) d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha reprès parcialment l'activitat des del compromís i el treball voluntari, ja que el seu personal té un permís retribuït per deure inexcusable. D'aquesta manera es busca la manera de minimitzar l'impacte ocasionat sobre els usuaris per les mesures preventives de confinament, que mantenen l'activitat presencial suspesa des del 12 de març.

Cursos de català per a adults 

S'oferirà a l'alumnat de continuar l'itinerari formatiu en línia, és a dir, de manera virtual, mitjançat la plataforma Parla.cat (www.parla.cat), tant en la modalitat lliure (que és gratuïta) com en la modalitat amb tutor (amb cursos oficials amb examen presencial final).

Els cursos 100% en línia Parla.cat no són cursos per correu electrònic, sinó cursos en línia. Encara no hi ha data prevista per a l'inici del tercer trimestre en la modalitat virtual. 

Assessorament  

Es reprèn el servei d'assessorament lingüístic de textos breus amb les característiques habituals adreçant un document Word de fins a 4 pàgines a l'a/e esparreguera(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Voluntariat per la llengua (VxL) 

Es reprèn la formació de noves parelles lingüístiques en modalitat virtual, interrompuda des del decret d'estat d'alarma. D'aquesta manera, totes les persones interessades es podran inscriure com a voluntàries o aprenentes seleccionant la preferència "Virtual" a https://www.vxl.cat/participa-hi.

Oficina de Català d'Esparreguera

Vols compartir aquesta notícia?