Presentació de la 24a edició del Voluntariat per la llengua a Corbera de Llobregat

Voluntariat per la llengua > Nova edició

En aquesta edició s'han format 24 parelles amb aprenents de 10 països

Aquest dimecres 4 de març s'ha donat el tret de sortida a la 24a edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a Corbera de Llobregat. La sala polivalent de la Biblioteca Can Baró ha estat l'escenari de la  trobada que ha reunit el director del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller, Marc Piera, la dinamitzadora del VxL, Meritxell Castellví, i la responsable de l'Oficina de Català (OC) de Corbera de Llobregat, Cristina Carreras.

Abans de l'arribada de tots els assistents, la dinamitzadora del VxL ha fet una sessió de formació als nous voluntaris i tot seguit Cristina Carreras ha donat la benvinguda als assistents i ha passat a iniciar l'acte de presentació de les parelles. El director ha lliurat als participants diversos materials de suport i la llista dels 82 establiments adherits al VxL on podran practicar català i alhora els ha felicitat per participar en el programa.    

A partir d'aquest moment el telèfon mòbil ha estat el protagonista! Meritxell Castellví ha proposat als assistents que amb l'eslògan inicial El català és futur i, després de llegir alguns cartells amb diverses dades relacionades amb l'ús del català, les parelles han deixat missatges gravats per explicar de manera breu les seves idees i sentiments. Un cop escoltats, Marc Piera ha fet reflexionar els assistents sobre el valor de les seves paraules i ha encoratjat les parelles a relacionar-se des del primer moment amb missatges de veu.

Per cloure l'acte s'ha fet una fotografia de grup i les parelles ja han començat a donar-se els telèfons de contacte per iniciar les primeres trobades.

Oficina de Català de Corbera de Llobregat

Vols compartir aquesta notícia?