Antics participants del Voluntariat per la llengua l’expliquen als cursos d’Esparreguera

Voluntariat per la llengua > Nova edició

Voluntaris i aprenents han relatat la seva experiència i han aclarit tots els dubtes als nous alumnes

En el marc de la 17a edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a Esparreguera, diferents alumnes i exalumnes de l'Oficina de Català (OC) han visitat les aules i han explicat la seva experiència com a aprenents o com a voluntaris.

Es dona el cas que hi ha alumnes que fa molts anys que hi participen i han pogut donar un testimoni molt fidel i detallat del que implica participar en aquest programa de la Direcció General de Política Lingüística.

D'altra banda, cal destacar que tots els nivells dels cursos de català han treballat prèviament què implica participar en qualsevol voluntariat (compromís, voluntat, aprenentatge, generositat...) mitjançant activitats diverses, cosa que ha fet que la visita dels antics participants en el VxL fos molt més profitosa.

Des de l'OC d'Esparreguera es valora molt positivament aquesta bona pràctica i s'agraeix la implicació dels voluntaris i aprenents que s'han sumat a aquesta iniciativa.

El dia 30de març s'inaugurarà la 17a. edició del VxL a Esparreguera i fins llavors encara es poden fer inscripcions a Can Pasqual, seu de l'OC.

Oficina de Català d'Esparreguera

Vols compartir aquesta notícia?