La diversitat lingüística a les aules pren rellevància el Dia Internacional de la Llengua Materna

Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM

El Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts fa visible l'existència de 19 llengües diferents als cursos de català

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, commemorat cada 21 de febrer des del 1999, el Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat dues activitats en col·laboració amb l'alumnat dels cursos de català.

A fi de posar de manifest i de remarcar la riquesa lingüística present a les aules, els alumnes han elaborat un mural amb el nom de la seva llengua familiar i la paraula que més els agrada i també la traducció al català, quan ha calgut. Al mural, exposat al vestíbul de l'edifici, s'hi poden veure paraules en neerlandès, búlgar, amazic, paixtu, italià, ucraïnès, entre altres.

A més a més, l'alumnat del curs de suficiència ha resolt un kahoot sobre diversitat lingüística, que els ha ajudat a descobrir la gran quantitat de llengües que es parlen al món i a reflexionar sobre la importància de mantenir-les vives.

Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts

Vols compartir aquesta notícia?