Alumnes del Servei Local de Català de Martorell visiten el Centre Muxart Espai d'Art i Creació Contemporanis

Cursos de català > Activitats d'aprenentatge

Un total de 13 alumnes del nivell Intermedi 2 han visitat el Centre Muxart

El dimecres 5 de febrer el alumnes del grup Intermedi 2 del Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han visitat el Centre Muxart Espai d'Art i Creació Contemporanis.

Aquest espai, creat l'any 2011, es dedica a la creació i divulgació de la cultura contemporània. La planta baixa de l'edifici acull diferents exposicions temporals que apropen l'art més actual a tots els usuaris. La primera planta exhibeix l'exposició permanent "MUXART color i composició", un projecte que fa possible un apropament al procés de treball de l'artista a partir d'un recorregut visual i textual per sis espais que reuneixen obres pertanyents a diferents cronologies i sèries temàtiques.

L'obra de Jaume Muxart i Domènech (Martorell,1922-Barcelona, 2019) es caracteritza per trencar amb l'academicisme pictòric del seu temps, donant pas a exploracions més abstractes que troben en la fi dels anys cinquanta el punt més àlgid del seu exercici creatiu.

Aquesta sortida s'emmarca dins de la programació del SLC de Martorell, que cada trimestre organitza sortides per fer conèixer a l'alumnat el patrimoni museístic de la població i destacar la capacitat integradora de la cultura.

Servei Local de Català de Martorell

Vols compartir aquesta notícia?