Voluntaris i aprenents de Sant Andreu de la Barca dinamitzen la 18a edició del Voluntariat per la llengua a les aules

Voluntariat per la llengua

Antics voluntaris i aprenents del programa del Voluntariat per la llengua a Sant Andreu de la Barca han col·laborat a dinamitzar l'activitat a les aules

Un nombrós grup de voluntaris i aprenents del Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, s'han repartit pels tres cursos de nivell B2 i per l'S2 per explicar des de la vivència la seva participació en el programa del Voluntariat per la llengua, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, i per animar els alumnes que encara no hi han participat mai a inscriure-s'hi.

Al B2 del matí ens han visitat la Patro i la Iuliana, parella lingüística repetidora de la darrera edició. Els dos grups de B2 de tarda i vespre han comptat amb la participació de l'Eva, voluntària de moltes edicions, i el Khalid que va participar com a aprenent l'any passat i que en aquests moments s'està pensant si ja fa el salt a ser voluntari. El grup de l'S2 ha estat dinamitzat per l'Svetlana, el Pedro, la Rebeca, la Brigitte, la Glòria, la Sara i la Begoña; es dona la circumstància, a més, que una bona part dels alumnes ja hi ha participat com a voluntari o com a aprenent en edicions anteriors.   

El SLC ha preparat la 18a edició del Voluntariat per la llengua amb un acte públic de presentació de parelles lingüístiques que tindrà lloc el 12 de març, a les 7 del vespre, a la sala de conferències de les Escoles Velles.

Des del 2003, moment en què es va posar en marxa la primera edició, coincidint amb l'inici del programa a tot Catalunya, hi han participat ininterrompudament gairebé un miler de santandreuencs i santandreuenques, que han fet més de 5.000 hores de conversa en català.

Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?