L’Oficina de Català d’Olesa de Montserrat posa en marxa la 16a edició del Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua > Nova edició

La presentació de parelles lingüístiques es farà el dijous 19 de març al Saló de Sessions de l'Ajuntament

L'Oficina de Català d'Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha obert les inscripcions a la 16a edició del Voluntariat per la llengua (VxL), un programa que té com a objectiu ajudar a parlar català, en un context real i distès, persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo.

Per participar-hi, voluntaris i aprenents han de ser majors d'edat i disposar d'una hora setmanal durant 10 setmanes per poder conversar. Els participants poden assistir a les activitats de coneixement de l'entorn que organitza l'Oficina, i reben un carnet que permet obtenir descomptes en museus, teatres i establiments comercials.

Les persones interessades s'han d'adreçar a l'Oficina de Català, situada a la Casa de Cultura (carrer de Salvador Casas, 26), per emplenar la fitxa d'aprenent o de voluntari. Les inscripcions es fan dilluns, dimecres i divendres d'11 a 13 h i el dilluns a la tarda de 17 a 19 h. També hi ha la possibilitat de descarregar la fitxa a https://ja.cat/fitxesVXL i enviar-la per correu electrònic a l'Oficina de Català.

Es pot demanar més informació sobre el VxL al telèfon 93 778 00 50 (ext. 3150) o al correu electrònic olesa(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Oficina de Català d'Olesa de Montserrat

Vols compartir aquesta notícia?