Nova edició del CINC a Sant Andreu de la Barca

Oci i consum > Cinema en català > Difusió CINC

Dissabte 22 de febrer es posa en marxa un nou cicle de cinema infantil en català (CINC) als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, posa en marxa una nova edició del CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català, un projecte de la Direcció General de Política Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que compta en aquesta ciutat amb la col·laboració d'Atrium Cines i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta serà la 13a edició d'aquest cicle que es porta a terme a Sant Andreu de la Barca des del 2014. Per a aquesta ocasió es projectaran, entre els mesos de febrer i maig, les quatre pel·lícules següents: Toy Story 4 (22 de febrer), Mascotes 2 (29 de febrer), Angry Birds 2: La pel·lícula (18 d'abril) i Playmobil: La pel·lícula (9 de maig). Totes les sessions tenen lloc als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca en la primera sessió de dissabte a la tarda, a les 16.30 hores.

La iniciativa potencia el consum de pel·lícules en català amb un ampli ventall de films de reestrena, a preus baixos (4 €), i suposa una bona oportunitat perquè els infants puguin gaudir d'una oferta de cinema infantil de qualitat, en català i a prop.

Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?