El Voluntariat per la llengua des de la vivència a Corbera de Llobregat

Voluntariat per la llengua

El Voluntariat per la llengua des de la vivència a Corbera de Llobregat L'Oficina de Català dinamitza el Voluntariat per la llengua a les classes de català per a adults amb l'exemple de voluntaris i aprenents d'altres edicions

Durant el mes de febrer, l'Oficina de Català (OC) de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha presentat el Voluntariat per la llengua (VxL) al seu alumnat dels cursos de català per a adults.

S'ha explicat a les sessions de classe dels cursos del nivell Bàsic 2 i Elemental 2 en què consisteix el programa del VxL i s'ha comptat amb la presència a l'aula de dues parelles que n'han format part. Les dues voluntàries, l'Elvira i la Maria José i les dues aprenentes, la Martha, d'origen colombià i la Fatou d'origen senegalès, han comentat diverses experiències i vivències molt enriquidores. Han animat l'alumnat a participar en el VxL, perquè a més d'ajudar-los a tenir més fluïdesa en el català oral, també els dona l'oportunitat d'incorporar-lo d'una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o de relació social.

El pròxim 4 de març se celebrarà l'acte d'inici de la 24a edició del Voluntariat per la llengua a Corbera de Llobregat.

Oficina de Català de Corbera de Llobregat

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?