L’Oficina de Català d’Esparreguera encara la 17a edició del Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua > Nova edició

En aquests 17 anys ininterromputs hi han participat 590 parelles lingüístiques de la vila

L'Oficina de Català, del Consorci per a la Normalització Lingüística, obre les inscripcions a la 17a edició del Voluntariat per la llengua (VxL), un programa per a potenciar la conversa en català. Es pot fer en modalitat presencial o virtual, cal ser major d'edat per participar-hi i demana un mínim de 10 trobades d'1 hora durant 10 setmanes.

El VxL és un programa pensat perquè les persones amb coneixements bàsics de català el puguin practicar en un context real i distès, i perquè les que el parlen habitualment no canviïn de llengua davant d'un interlocutor que entén el català malgrat que mostra dificultats a l'hora d'expressar-hi. És un programa, doncs, pensat per enfortir la vitalitat del català oral.

Per a participar-hi cal adreçar-se a l'Oficina de Català d'Esparreguera, a Can Pasqual (carrer dels Cavallers, 26, 1a planta) per a fer la inscripció personalment. Podeu apuntar-vos-hi de dilluns a dijous d'11 a 1 h i la tarda del dilluns de 3.45 a 4.45 h. El termini per a inscriure-s'hi és el 17 de març.

El dia 30 de març es donarà el tret de sortida a aquesta nova edició del VxL amb un acte d'inauguració a Can Pasqual a les 7 h de la tarda.

Es pot demanar més informació sobre el VxL al telèfon 93 77292 92, per correu electrònic esparreguera(ELIMINAR)@cpnl.cat o a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram (slcesparreguera a totes tres).

Oficina de Català d'Esparreguera

Vols compartir aquesta notícia?