Alumnes del curs Inicial 2 de Corbera de Llobregat se'n van a comprar!

Cursos de català > Activitats d'aprenentatge

Parlar català fora de l'aula, una bona experiència

Dimecres 12 de febrer al matí, els alumnes del curs Inicial 2 de l'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han fet una sortida per visitar botigues de la població.

Als tres establiments, un forn de pa, una fruiteria i verduleria i un celler, on també venen productes dels horts de proximitat, han posat en pràctica el vocabulari i algunes estructures que han après a l'aula. Amb l'ajuda dels venedors i venedores s'han engrescat i atrevit a parlar en català.

En un dels establiments han estat atesos per una dependenta que fa molts anys que viu a Catalunya, d'origen paraguaià, que els ha explicat que, per a ella, ha estat molt útil aprendre i parlar en català.

Des de l'Oficina de Català de Corbera de Llobregat es vol agrair la predisposició dels establiments col·laboradors adherits al Voluntariat per la llengua, Pastisseria Cardona, Bodega Aregall i Servifruit, per facilitar-nos la possibilitat de fer una activitat que acosta el català a la vida quotidiana dels alumnes.

Oficina de Català de Corbera de Llobregat

Vols compartir aquesta notícia?