Classe oberta de genealogia a Pallejà

Llengua i cultura

Camil Rull Rigol, veí del Baix Llobregat i membre de la Societat Catalana de Genealogia, ha fet una classe oberta de genealogia al curs Elemental 2 de Pallejà

La unitat 1 de l'Elemental 2 tracta sobre la identitat personal: qui som i com ens diem. Per aquest motiu, l'Oficina de Català (OC) de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha volgut convidar un entès en genealogia i en noms i cognoms, i ha pensat en Camil Rull, membre de la Societat Catalana de Genealogia i del Centre d'Estudis Locals de Sant Vicenç dels Horts.

Com que el tema sempre desperta molta curiositat i una gran diversitat de preguntes, s'ha volgut plantejar aquesta sessió com una classe oberta, de manera que, a més dels alumnes, hi han assistit pallejanencs interessats en aquest món apassionant.

Gràcies al to divulgatiu i pròxim de la xerrada de Camil Rull, hi ha hagut força intervencions i preguntes, i s'ha constatat una vegada més que la societat catalana actual és oberta i multicultural des de tots els punts de vista.

L'OC de Pallejà ha agraït al Camil Rull la seva col·laboració amb un merescut aplaudiment i, amb l'objectiu de difondre els cursos de català per a adults, té la voluntat de fer alguna altra classe oberta al llarg del curs.

Servei Local de Català de Pallejà

Vols compartir aquesta notícia?