Una nova edició d'èxit de la Ludoteca de jocs en català per les festes de Nadal a Sant Andreu de la Barca

Oci i consum > I tu, jugues en català?

La Ludoteca de jocs en català és un punt de difusió de la campanya "I tu, jugues en català?"

Del 28 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020 i dins el marc del Firajuga, el Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca (SLC), del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha tornat a col·laborar amb la Ludoteca de jocs en català, gestionada per l'Esplai Pingüí.

Durant aquests dies tots els infants que han visitat la Ludoteca de jocs en català han pogut gaudir d'una bona estona de jocs, ja sigui en família o en petit grup amb d'altres infants. Aquesta activitat es porta a terme a Sant Andreu de la Barca des del 1999 i forma part del conjunt d'activitats lúdiques destinades als infants que ofereix l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca durant les vacances escolars de Nadal.

A més, la Ludoteca és també un punt d'informació de la campanya "I tu, jugues en català?" des d'on es donen a conèixer els jocs que es poden trobar al mercat en català i on trobar-los, els establiments col·laboradors adherits a Sant Andreu de la Barca i és també un punt de distribució de les cartes als Reis del CPNL.

Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Vols compartir aquesta notícia?