Els alumnes dels cursos de català visiten l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Llengua i cultura > Coneixement de l'entorn

Una vintena d'alumnes dels cursos dels nivells Inicial i Bàsic han fet una visita comentada a l'Ajuntament

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha organitzat dues visites comentades en horari de matí i tarda per als alumnes del curs de Coneixement de la societat catalana amb l'objectiu de conèixer in situ el funcionament dels diferents serveis personals que l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ofereix als ciutadans.

Les visites s'han fet el dia 4 de desembre en horari de matí i el dia 5 de desembre en horari de tarda i han anat a càrrec del tècnic de la Regidoria de Serveis Socials, Albert Yedra.

A més dels alumnes del curs de Coneixement de la societat catalana també hi ha assistit alumnes del curs de nivell Inicial i dels tres cursos de nivell Bàsic 1. Ha estat una bona oportunitat per conèixer de prop els diferents serveis a la persona que s'ofereixen des de l'Administració local i l'organització de l'edifici.

Al llarg del recorregut, alguns regidors com Montserrat Tobella, Rubén Castro o Juan Pablo Beas han deixat la feina al despatx i han saludat els alumnes a qui també els han adreçat unes paraules de benvinguda i els han encoratjat a seguir amb l'estudi de la llengua catalana, una llengua d'oportunitats.

Les activitats de coneixement de l'entorn són un complement als cursos de llengua i s'ofereixen de manera habitual als cursos bàsics de llengua com un complement per a aquests alumnes que fa poc temps que resideixen a Sant Andreu de la Barca.

Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Vols compartir aquesta notícia?