5 parelles inicien la 26a edició del Voluntariat per la llengua a Molins de Rei

Voluntariat per la llengua

El primer trimestre del curs ha propiciat la formació de noves parelles que participen en el Voluntariat per la llengua

Dues parelles de l'edició anterior han continuat veient-se durant aquest darrer trimestre de l'any, però cinc de noves han començat el camí cap a les deu hores de conversa que comporta la participació en aquesta activitat. Tots cinc aprenents són alumnes dels cursos de català del Servei Local de Molins de Rei i tres de les persones voluntàries proven per primer cop l'experiència.

Els alumnes que ara formen part d'una parella lingüístics són dels nivells Elemental, Intermedi i Suficiència. No serà fins a mitjan segon trimestre quan es podrà incorporar a l'activitat els alumnes del nivell Bàsic que la vulguin provar, ja que, en aquest moment, el seu nivell d'expressió oral és encara molt inicial per poder seguir una conversa gairebé tota en català.

El Voluntariat per la llengua va començar a Molins de Rei l'any 2003 i des d'aquell moment s'han creat més de 500 parelles per practicar el català. Actualment hi ha persones voluntàries que estan a l'espera que se'ls assigni una persona aprenent.

Servei Local de Català de Molins de Rei

Vols compartir aquesta notícia?