Llegir per parlar

Llengua i cultura

Els alumnes dels cursos de català de Sant Vicenç dels Horts participen en una tertúlia literària a la Biblioteca Municipal Les Voltes

Els alumnes dels nivells Elemental i Intermedi dels cursos de català oferts pel Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts del Consorci per a la Normalització Lingüística han llegit la novel·la Aprendre a parlar amb les plantes, de Marta Orriols durant el primer trimestre del curs. La Biblioteca Municipal Les Voltes ha disposat durant unes setmanes d'uns quants exemplars d'aquest llibre perquè els alumnes el demanessin en préstec i el llegissin abans de la tertúlia organitzada conjuntament pel Servei Local de Català i la Biblioteca Municipal Les Voltes i duta a terme a la Sala Narcís Lunes d'aquest equipament.

L'acte, conduït per la directora de la Biblioteca, ha començat amb una petita introducció sobre l'autora a càrrec d'una de les professores dels cursos. A continuació, l'atenció del grup s'ha centrat en aspectes concrets de la novel·la, que han servit perquè els alumnes comentessin què els ha semblat.

Tant la Biblioteca Municipal Les Voltes com el Servei Local de Català de Sant Vicenç del Horts valoren positivament l'organització de la tertúlia i consideren la possibilitat de fer-ne un altra durant aquest curs.

Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts

Vols compartir aquesta notícia?