Premis literaris Vila de Vallirana

Sensibilització

Dissabte 21 de maig, al Casino Valliranenc, es va celebrar l'acte de lliurament de premis literaris Vila de Vallirana que va proclamar Xavier Zambrano com a guanyador del 40è Concurs de Poesia Catalana Josep M. López-Picó, per la seva obra Va durar. L'acte també va proclamar els guanyadors dels diversos premis locals: Premi Vila de Vallirana, Premi Treball de Recerca i Premi Puig Bernat. En total, es van lliurar 6 premis i 8 accèssits.

La celebració va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Eva Martínez, el regidor de Cultura, Joan Manel Arrabal, diversos regidors del consistori, membres dels jurats, representants de les entitats locals, guanyadors, finalistes i familiars.

Els premis Puig Bernat i Treball de Recerca, que enguany oferien novetats al certamen, van comptar per primera vegada amb un jurat independent del Premi Josep M. López-Picó. A banda del Servei local de Català de Vallirana, el jurat d'aquests premis també va comptar amb la representant de la Biblioteca Josep M. López-Picó, una professora de la comunitat educativa de Vallirana i un membre de l'entitat Amics de Vallirana.

La celebració va transcórrer en un ambient molt literari i musical i va servir per constatar l'elevat interès de Vallirana per la literatura i la cultura en general.

Servei Local de Català de Vallirana

Vols compartir aquesta notícia?