Acte de presentació de parelles de l’11a edició del Voluntariat per la llengua d’Olesa de Montserrat

39 voluntaris i aprenents formen part del programa d’enguany.

Dimecres, 19 de març, es dugué a terme al Saló de Sessions de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat l'acte de presentació de les parelles participants del Voluntariat per la llengua d'Olesa d'aquest 2015.

Hi assistiren 22 voluntaris i aprenents. La majoria dels voluntaris ja són vells coneguts del Servei Local de Català d'Olesa, ja que la majoria hi han participat en diverses edicions. La fidelització dels participants és un dels puntals de la iniciativa, però també s'ha d'agrair la incorporació de nous membres que mantenen viu i en constant evolució el Programa.

Els aprenents, per la seva banda, són bàsicament alumnes del Servei Local de Català.

Assumpta Soler, responsable del Servei, inaugurà la presentació amb els agraïments pertinents i féu cinc cèntims de les directrius genèriques a seguir per voluntaris i aprenents després d'haver fet un breu balanç sobre el procés d'inscripció.

Després, Ariadna Armero, coordinadora del VXL de Ca n'Ametller, centre del Consorci per a la Normalització Lingüística al qual pertany el Servei Local d'Olesa de Montserrat, comentà el material que s'entregà a les parelles i agraí a l'Ajuntament  i les entitats i associacions de la ciutat que col·laboressin en el Programa (La Passió d'Olesa,Olesa Ràdio, l'Arxiu Municipal i el Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà).

Finalment, s'inicià la presentació de parelles amb l'entrega de carnets del VXL i es va cloure l'acte amb la fotografia de grup.

VXL Ca n'Ametller (SLC d'Olesa de Montserrat)

Vols compartir aquesta notícia?