25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 14 de març de 2019

L'alcaldessa d'Olesa de Montserrat inaugura la 15a. edició del Voluntariat per la llengua

22 parelles lingüístiques provinents de diversos orígens geogràfics i 36 establiments comercials ajudaran a estendre l'ús social del català entre la població

L'alcaldessa d'Olesa de Montserrat inaugura la 15a. edició del Voluntariat per la llengua

Dimarts 12 de març, l'alcaldessa d'Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon, i el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han inaugurat  la 15a. edició del Voluntariat per la llengua el dimarts 12 de març al Saló de Sessions de l'Ajuntament, amb la presentació de les parelles lingüístiques d'enguany.

En el transcurs de l'acte s'han constituït 22 parelles lingüístiques. D'entre els aprenents n'hi ha de l'Argentina, Bolívia, l'Uruguai, Bulgària, Romania, el Marroc, el Pakistan i de l'Estat espanyol.

Aquest moment de trobada de totes les parelles lingüístiques de la vila és important no només per donar el tret de sortida a l'activitat, sinó també perquè tothom se senti part del projecte, en comunitat, sabent que hi ha voluntaris i aprenents olesans que comparteixen aquesta inquietud per la llengua catalana, conjuntament amb les més de 100.000 parelles lingüístiques ja formades arreu de Catalunya, i que, entre tots, treballen per fer que el català s'utilitzi cada vegada més també en els entorns informals i de carrer.


OC d'Olesa de Montserrat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter