25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 11 de gener de 2019

Cinema Solidari en català per Nadal a Sant Andreu de la Barca

L'Esplai Pingüí amb la col·laboració del Servei Local de Català i Atrium Cines ha tornat a organitzar una nova edició de cinema solidari per als infants de la ciutat

Cinema Solidari en català per Nadal a Sant Andreu de la Barca

El 27 de desembre, a les 12 del migdia, s'ha projectat la pel·lícula Ploey. No volaràs mai sol als Atrium Cines en el marc del Cinema Solidari, en què col·labora el Servei Local de Català, del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El centenar d'infants i adults que els acompanyaven han pogut accedir a la sala de cinema de manera gratuïta fent, a canvi, l'aportació d'una joguina nova, no bèl·lica i sense embolicar per a destinar-la a regals de Reis de les famílies necessitades, en una activitat de l'Esplai Pingüí que es fa amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, dels Atrium Cines i del Servei Local de Català.

El Servei Local de Català intercedeix i facilita informació tant a l'Esplai Pingüí com als Atrium Cines sobre el catàleg de cinema en català que es pot trobar al mercat i sobre les projeccions de propera estrena previstes per la Direcció General de Política Lingüística a fi que una activitat lúdica adreçada als infants es pugui fer en llengua catalana.  

Enguany s'ha aconseguit projectar una pel·lícula que es va estrenar el 14 de desembre passat i que ha estat de total actualitat, una de les característiques que sempre té en compte l'Esplai Pingüí.

L'Esplai Pingüí porta a terme aquesta activitat des de l'any 2008 i el Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca hi va començar a col·laborar l'any 2012. En les darreres set edicions s'han projectat cinc pel·lícules en llengua catalana.


Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes