25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 21 de desembre de 2018

Els alumnes de nivell Inicial de Martorell visiten el Mercat de les Bòbiles

Els alumnes de nivell Inicial de Martorell visiten el Mercat de les Bòbiles

El descobriment del mercat forma part de les activitats de coneixement de l'entorn per part d'alumnes que fa molt poc que viuen a Catalunya

El dimarts 18 de desembre un grup d'alumnes de nivell Inicial dels cursos de català per a adults del Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han fet una visita al Mercat Municipal les Bòbiles.

El mercat, inaugurat l'any 2001 i situat a la mateixa rambla de les Bòbiles, compta amb una trentena de comerciants i parades molt diverses: carnisseria, xarcuteria i cansaladeria, aviram, peixateria, pesca salada, menjars preparats, fruita i verdura, forn de pa, una cafeteria i una perruqueria. El principal objectiu és oferir productes de proximitat i de qualitat i una atenció acurada i personalitzada als clients.

Durant la visita, que ha durat aproximadament una hora, els alumnes, tots de nivell Inicial, i per tant aprenents de català oral, han participat activament al mercat; han observat els productes de cada parada i n'han après el nom, fins i tot alguns hi han comprat. Una classe, doncs, absolutament pràctica i amb bons resultats.

Aquesta sortida forma part de les activitats que trimestralment organitza el Servei Local de Català de Martorell, adscrit al Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, amb seu a Molins de Rei,  amb els seus alumnes a fi que coneguin la població i se'n sentin part.


Servei Local de Català de Martorell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes