25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 21 de desembre de 2018

Els alumnes de l'Intermedi 1 de Martorell visiten el Museu Vicenç Ros

Aquesta activitat s'emmarca en el coneixement del patrimoni museístic de la població

Els alumnes de l'Intermedi 1 de Martorell visiten el Museu Vicenç Ros

El dijous 13 de desembre, els alumnes del curs de català per a adults de nivell Intermedi 1 del Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han visitat el Museu Vicenç Ros.

La Vero, la guia que ha acompanyat el grup, ha explicat tot allò que els alumnes anaven veient d'aquest museu, que està instal·lat a l'antic convent dels frares caputxins de Martorell.

Els dos nivells mostren elements de caràcter diferent. El de baix està dedicat al fons etnològic. S'hi poden veure reconstruccions d'antics tallers de cadiraires, boters, espardenyers, basters i terrissaires. S'hi pot entrar també en el que havia estat el dipòsit del convent. Hi ha dos grans bocois, un dels quals procedent de la Vinya Nova. L'espai superior està dedicat bàsicament a la ceràmica i a restes arqueològiques de diferents indrets de Martorell.

Ha estat una visita molt agradable i la guia en tot moment ha resolt els dubtes del grup.

Aquesta sortida s'emmarca dins de la programació del Servei Local de Català de Martorell, adscrit al Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, amb seu a Molins de Rei, per fer conèixer a l'alumnat el patrimoni museístic de la població i posar en relleu la capacitat integradora de la cultura.


Servei Local de Català de Martorell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes