25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 30 de novembre de 2018

23 establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua a Vallirana

La farmàcia Novelia, la botiga de sabates Elma i les botigues de roba Neus moda-íntim, 50 grados SL, Mami's Bears i Sandra Boutique s'afegeixen a la xarxa comercial compromesa amb el català

23 establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua a Vallirana

El mes de novembre, l'Oficina de Català de Vallirana, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha fet diverses visites a comerços de la població per explicar-los el programa del Voluntariat per la llengua (VxL) i demanar-los la col·laboració per crear una xarxa comercial a la població i a tot Catalunya que asseguri l'ús social del català als nous parlants i a tota la clientela que opti per la nostra llengua.

Els comerciants han pogut manifestar la voluntat d'afegir-se al compromís que representa adherir-se al VxL, gràcies al qual poden ajudar persones que estan aprenent català.

El resultat d'aquestes visites han estat sis comerços més adherits al VxL: la farmàcia Novelia, la botiga de sabates Elma i les botigues de roba Neus moda-íntim, 50 grados SL, Mami's Bears i Sandra Boutique.

A més a més, a aquests establiments comercials, se'ls ha ofert els serveis gratuïts d'assessorament lingüístic i se'ls ha explicat l'oferta de cursos de català que ofereix l'OC de Vallirana.

Amb aquestes sis noves adhesions de comerços de Vallirana, que es comprometen a atendre en català les parelles lingüístiques i totes les persones que vagin als seus establiments, ja s'ha arribat a les 23 botigues adherides per enfortir i ampliar la xarxa comercial compromesa amb l'ús social del català.

Actualment a les 13 poblacions del Baix Llobregat centre i nord més Castellbisbal que conformen el Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller ja s'ha arribat a la xifra de 500 establiments comercials adherits al VxL, que a tot Catalunya són més de 3.000. Es poden consultar a la web www.vxl.cat/establiments.


Servei Local de Català de Vallirana

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes