25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 13 de juny de 2018

Cloenda de la 14a edició de Voluntariat per la llengua a Olesa de Montserrat

Enguany, 17 parelles lingüístiques s'han trobat per fer conversa en català

Cloenda de la 14a edició de Voluntariat per la llengua a Olesa de Montserrat

El 6 de juny, el Servei Local de Català d'Olesa de Montserrat va cloure la 14a edició de Voluntariat per la llengua, que aquest any ha aplegat 17 parelles lingüístiques, que s'han trobat des del mes de març i fins al juny per tal de fer una hora a la setmana de conversa en català.

Com ja és habitual, a part de les sessions de conversa, les parelles lingüístiques han pogut fer activitats per tal de conèixer millor l'entorn i la cultura del país. Al maig, una vintena de participants van fer una caminada pels afores de la població. El recorregut -guiat per Joan Soler, guia de natura de l'Ajuntament- va transcórrer per la zona propera al riu Llobregat, des de Vilapou fins a l'Areny del Molí. I també al maig, Toni Pérez, arxiver municipal, va fer una xerrada sobre els carrers d'Olesa i personatges olesans per explicar la vida i algunes anècdotes de molts homes i dones que han tingut un lloc destacat en la història de la vila.

La cloenda va ser presidida per l'alcaldessa, la Sra. Pilar Puimedon, que va agrair la tasca dels voluntaris i va valorar l'esforç dels aprenents per fer que el català sigui un llengua d'ús normal en les relacions socials de la vila.

Durant l'acte, també es van projectar les fotografies de les activitats dutes a terme durant aquesta edició de Voluntariat per la llengua.

Pilar Puimedon va lliurar certificats a tots els participants i va donar pas al piscolabis com a punt i final de la celebració.


Servei Local de Català d'Olesa de Montserrat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes