25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 11 de juny de 2018

Es clou el Voluntariat per la llengua a la Residència Municipal de Can Comelles d'Esparreguera

La directora de la residència participa en la cloenda d'una 5a. edició en què han participat 9 persones

Es clou el Voluntariat per la llengua a la Residència Municipal de Can Comelles d'Esparreguera

El divendres 8 de juny s'ha dut a terme la cloenda de la 5a. edició del Voluntariat per la llengua a la Residència Municipal de Can Comelles d'Esparreguera, en un acte molt distès encapçalat pel responsable del Servei Local de Català d'Esparreguera, Marc Piera, i la responsable del Voluntariat per la llengua al Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Mireia Adell, ambdós en nom del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), i d'Ester Romero, directora de la residència.

Els avis voluntaris i els aprenents que han participat en l'edició d'enguany en aquesta residència d'avis, que s'emmarca en la 15a. edició del programa a Esparreguera, han explicat en els parlaments la seva experiència, plena de força anècdotes de la història de la seva vida i del poble, que han valorat molt positivament. En aquest sentit, han tornat a traslladar una petició als responsables presents del CPNL perquè en la propera edició els avis puguin acollir més aprenents amb qui fer conversa.

El manteniment d'aquest programa a la Residència Municipal de Can Comelles ha estat possible gràcies al paper fonamental de l'educadora de la residència, Susana García, una professional molt vital que ha cregut en el programa des del primer dia, quan al 2014 se'n va inaugurar la primera edició i que aquest any ha volgut participar també com a voluntària, i a qui el SLC vol agrair la gran tasca que ha fet en cinc anys perquè els avis puguin aportar els seus coneixements i experiència als aprenents de català.


Servei Local de Català d'Esparreguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes