25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 11 de juny de 2018

Voluntaris per la llengua a Ràdio Sant Andreu

Voluntaris per la llengua a Ràdio Sant Andreu

La col·laboració setmanal del Servei de Català al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha estat dedicada a parlar del Voluntariat per la llengua amb la col·laboració dels seus protagonistes. En aquesta ocasió ens hi han acompanyat dues voluntàries i una aprenenta.

Maria Saurina i M. Carmen López, voluntària i aprenenta respectivament, són una de les parelles d'aquesta edició. La Maria Saurina està jubilada i disposa ara de més temps i per aquestes raons s'ha inscrit a fer de voluntària lingüística. La M. Carmen López és alumna del Bàsic 3, té moltes ganes d'aprendre català i la seva parella lingüística l'ajuda molt a agafar confiança i adquirir fluïdesa.

La Sara Campillo és alumna del curs de Suficiència 3 i s'ha inscrit a fer de voluntària perquè troba el projecte engrescador i interessant. Destaca l'enriquiment  de coneixements culturals que li aporta la seva parella lingüística, d'origen búlgar, i es plantegen també de fer intercanvis lingüístics d'altres llengües a més del català.

Totes tres és la primera vegada que hi participen i coincideixen a valorar l'experiència com a enriquidora i gratificant amb la intenció de tornar-hi a col·laborar en la propera edició.

L'edició del Voluntariat per la llengua del 2018 és la 16a edició que es porta a terme de manera ininterrompuda des del 2003 i compta amb una quarantena de participants. Des del 2003 hi ha participat gairebé 900 persones repartides entre 384 voluntaris i 512 aprenents.


Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes