25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 2 de març de 2018

Convocat el 12è. Dictat Català d'Esparreguera

L'acte s'emmarca en la 8a. Setmana de la Llengua Catalana a Esparreguera i en l'Any Manuel de Pedrolo

Convocat el 12è. Dictat Català d'Esparreguera

Els organitzadors del Dictat Català d'Esparreguera han convocat per al dilluns 16 d'abril de 2018, a les 7 de la tarda, la dotzena edició d'aquesta activitat cultural que es proposa a la població com un concurs per a esbrinar qui és capaç d'escriure un text amb les mínimes errades ortogràfiques possibles.

L'acte s'emmarca en l'Any Manuel de Pedrolo i alhora en la 8a. Setmana de la Llengua Catalana a Esparreguera 2018, per la qual cosa el text que es dictarà pertany a un fragment d'un llibre d'aquest autor. Es tornarà a dur a terme a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal L'Ateneu, a la plaça d'Antoni Nin i Escudé.

Hi ha 20 premis, el primer dels quals, per al guanyador, és un viatge a l'illa de Menorca o Mallorca (o a qualsevol altre indret continental dels Països Catalans) de cap de setmana per a dues persones. També hi ha subscripcions anuals gratuïtes a revistes de l'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). La categoria Jove tindrà de premi una tauleta digital iPad. L'alumne dels cursos de català per a adults del Servei Local de Català d'Esparreguera que tingui menys errades també rep un premi: un exemplar del Diccionari de la llengua catalana, de l'Institut d'Estudis Catalans. També hi ha 4 premis a la participació, que se sortejaran entre tots els participants, gràcies a la col·laboració de les pastisseries Cal Ferran, que aporten 3 vals individuals per a un esmorzar o berenar, i de l'Agència de viatges Terres Llunyanes, que aporta un sopar per a dues persones al restaurant L'Espai Terres.

El 12è. Dictat Català d'Esparreguera està organitzat pel Servei Local de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i per la Regidoria de Política Lingüística de l'Ajuntament d'Esparreguera. Compta, a més, amb la col·laboració de l'entitat Plataforma per la Llengua Esparreguera, de Ràdio Esparreguera, de l'agència de viatges Terres Llunyanes i de pastisseries Cal Ferran, ambdues d'Esparreguera.


Servei Local de Català d'Esparreguera
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes