25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 28 de febrer de 2018

Exposició "10 anys de VxL: un tast!" a Pallejà

Exposició

Els alumnes dels cursos de català han visitat l'exposició "10 anys de VxL: un tast!" a la Biblioteca de Pallejà per conèixer algunes curiositats de les parelles lingüístiques i com funciona el Voluntariat per la llengua.

"10 anys de VxL: un tast! (2003-2013)" és una exposició creada per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, que mostra la diversitat de participants en el Voluntariat per la llengua i la manera en què el programa s'ha anat estenent a diferents àmbits de la societat des que es va crear l'any 2003. Els plafons que conformen la mostra contenen dades, testimonis i imatges tant de les parelles lingüístiques que es troben per conversar en català una hora a la setmana com de les activitats que s'ofereixen als participants.

La visita amb els alumnes ha estat guiada, amb les explicacions de la professora dels cursos del Servei Local de Català de Pallejà i amb l'explicació de l'experiència d'un voluntari de Pallejà que fa anys que participa en el programa.

Alguns d'aquests alumnes ja s'han animat a formar part d'una parella lingüística durant aquest 2018.


Servei Local de Català de Pallejà

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes