25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 28 de febrer de 2018

Es convoca el 4t Dictat Català de Martorell amb una tauleta tàctil com a premi

Es convoca el 4t Dictat Català de Martorell amb una tauleta tàctil com a premi

El Servei Local de Català de Martorell organitzarà el dijous 22 de març de 2018 a les 7 del vespre el 4t Dictat Català de Martorell. L'activitat tindrà lloc a la Biblioteca Martorell. El millor dictat guanyarà una tauleta tàctil. Addicionalment, se sortejarà un premi a la participació, consistent en un lot de llibres de l'editorial martorellenca Adesiara. Caldrà inscriure-s'hi de forma gratuïta vint minuts abans del dictat.

La mecànica del concurs serà la següent: primer es dictarà un text de Pompeu Fabra, de qui enguany es commemoren 150 anys del naixement. A continuació es dictaran deu paraules més que es tindran en compte si calgués desempatar. Pel que fa al text, es llegirà tres vegades: la primera, perquè els participants se'n facin una idea general; la segona, fragment a fragment; per acabar, es farà una nova lectura global perquè els participants comprovin que no se n'han descuidat cap paraula. La puntuació l'anirà marcant la persona que dictarà, de manera que els participants només s'hauran de fixar en altres aspectes ortogràfics. Dictarà el text Teresa Amat, responsable del Servei Local de Català entre els anys 1989 i 2014, escriptora i patrona de la Fundació Francesc Pujols.

Un cop comentat el dictat, se servirà un refrigeri consistent en coca, cava i refrescos, gentilesa d'Òmnium Cultural.

Els textos es corregiran un altre dia i els premis es lliuraran el 23 d'abril, durant l'acte "Com escriure una primera novel·la", organitzat a la biblioteca per Òmnium Cultural i el Servei Local de Català de Martorell (18 h). Col·laboren en l'organització de l'acte la Biblioteca Martorell, la Diputació de Barcelona, el Patronat Municipal de Serveis i Atenció a les Persones de Martorell, Òmnium Cultural Martorell i l'editorial Adesiara.

Tots els participants rebran un obsequi i només hi podran prendre part els adults. Les bases completes del Dictat Català es poden consultar a Facebook.com/slcmartorell.


Servei Local de Català de Martorell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes