25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 28 de febrer de 2018

Dos nous grups Xerrem en marxa a Sant Andreu de la Barca

Dos nous grups Xerrem en marxa a Sant Andreu de la Barca

Des del mes de gener funcionen dos nous grups Xerrem al Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca. Aquesta activitat s'ofereix des del curs 2013-2014 i aquesta en serà la cinquena edició.

L'activitat va adreçada a totes aquelles persones, majors de 18 anys, que necessitin un espai de trobada per fer conversa en català a fi de millorar-ne la fluïdesa i la seguretat a l'hora d'expressar-se, ja siguin o no alumnes dels cursos de català.

L'avantatge que té aquest tipus d'activitat és que des que comença fins a final de curs, al mes de juny, admet la inscripció de nous participants i que no cal assistir a totes les sessions perquè cadascuna és independent de la resta, aspecte totalment diferent respecte al funcionament dels cursos reglats en què cal un mínim d'assistència per assolir-los.

L'activitat és totalment gratuïta i aquelles persones interessades poden contactar amb el Servei Local de Català per donar-se d'alta, ja sigui al telèfon 93 682 52 88 o al c/e santandreubarca@cpnl.cat.

Enguany hi ha 30 xerraires inscrits, repartits en els dos grups que es fan a les Escoles Velles i que s'ofereixen en horaris diferents:

Xerrem tarda

Dimecres, de 16.30 a 18

Xerrem matí

Dijous, de 10 a 11.30 h

Manel Clavel i Montserrat Marcet són els voluntaris que condueixen el grup de tarda i Joan Gaspà i Jazmina Esteban són els voluntaris que condueixen el grup de matí. 

Imatges del grup de tarda, cliqueu aquí.

Imatges del grup de matí, cliqueu aquí.

Els tallers de conversa Xerrem són espais de trobada per practicar l'expressió oral en català conduïts per voluntaris, que es porten a terme amb els materials editats per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), entitat creadora del projecte.


Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes