25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 23 de febrer de 2018

Més de 200 alumnes del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller participen en els dictats en línia de l'Any Fabra

Més de 200 alumnes del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller participen en els dictats en línia de l'Any Fabra

Aproximadament 200 alumnes de quinze cursos diferents del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller han participat en  el Dictat en línia de textos que fan referència a Pompeu Fabra. 

El Consorci per a la Normalització Lingüística, conjuntament amb la Direcció General de Política Lingüística, ha planificat diferents activitats per commemorar el 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra amb l'objectiu de fer arribar al públic la biografia, l'obra i la repercussió de Fabra en la societat catalana.

Una de les activitats que han inaugurat l'Any Fabra ha estat aquesta del Dictat en línia que s'ha dut a terme de manera simultània a tots els centres de normalització lingüística del territori. La data triada ha estat la del naixement de Pompeu Fabra, el dia 20 de febrer.

Al llarg de 2018 s'aniran sumant d'altres activitats per fer arribar al públic en general la figura del lingüista, conegut com l'ordenador de la llengua catalana per la seva tasca de capdavanter de la normativa moderna.


CNL Ca n'Ametller

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes