25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 26 de gener de 2018

L'exposició "Mirades i veus del català", a Molins de Rei

L'exposició

El dijous 18 de gener va tenir lloc la inauguració de l'exposició "Mirades i veus del català" amb la presència de l'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals; la presidenta del Consell del CNL Ca n'Ametller, Sílvia Guillèn; Laura Soto, regidora de Nova Ciutadania, i Imma Pagès, la directora del CNL Ca n'Ametller. La responsable del Servei de Català de Molins de Rei, Marta Espona, va fer la introducció a l'acte i va explicar els objectius i les característiques de l'exposició.

Un cop les responsables municipals van haver lloat l'esforç de tota persona que, vinguda de qualsevol punt de la geografia, i amb un altre idioma, s'integra a la nostra comunitat i aprèn la nostra llengua, dues exalumnes -Alba Patricia Cabral Ortiz, del Paraguai, i Sangeeta Kathuria, de l'Índia- i dues alumnes actuals -Catalina Coronil, del Paraguai, i Laaziza Akziz, del Marroc- van oferir la seva experiència en l'aprenentatge del català i els beneficis que aquesta nova llengua els havia suposat.

L'alcalde va cloure l'acte amb paraules d'agraïment per a les quatre aprenents del català i per a la resta de persones que van assistir a l'acte, com els membres de l'associació Asomolinspy Paraguay, pel seu interès a integrar-se i participar de la cultura catalana i les activitats de Molins de Rei. Alhora va fer una defensa del sistema educatiu català per als infants i joves nouvinguts, i de les oportunitats laborals i de formació que s'obren quan es parla el català.

L'exposició es va poder veure a la Federació Obrera entre el 15 i el 26 de gener, i, a banda, del públic general, la van visitar els alumnes dels nivells Bàsic 1 i Bàsic 2, i un grup de dones marroquines amb qui es fa un taller d'aprenentatge oral del català. 


Servei Local de Català de Molins de Rei
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes