25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 11 de gener de 2018

Alumnes del curs Bàsic 2 d'Esparreguera fan pràctiques de llengua en una botiga de llaminadures

Els alumnes del curs Bàsic 2 han fet les pràctiques d'anar a comprar  a la botiga Xupeta, comerç del centre d'Esparreguera adherit al Voluntariat per la llengua

Alumnes del curs Bàsic 2 d'Esparreguera fan pràctiques de llengua en una botiga de llaminadures

El Servei Local de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat el dimecres 10 de gener una activitat de pràctiques de llengua a la botiga Xupeta de llaminadures, del carrer Gran, 51, d'Esparreguera, amb l'objectiu de recrear una situació real de comprar en català.

Xupeta està adherida al Voluntariat per la llengua i manté el compromís d'ajudar a parlar en català aquelles persones que fan aquesta opció i tria lingüístiques. Els alumnes del curs Bàsic 2 han pogut practicar amb Josep Maria Sagrera, propietari de la botiga, una conversa real de comprar en català, amb les seves estructures i amb tot el vocabulari de les llaminadures, la fruita seca, els aperitius i les begudes.

A Esparreguera actualment són 100 els comerços adherits al Voluntariat per la llengua, una xifra molt alta que s'ha anat actualitzant des del 2006, i que permet que cada any desenes de nous parlants del català puguin practicar-lo mentre compren.


Servei Local de Català d'Esparreguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes