25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 4 de desembre de 2017

Alumnes dels cursos de català de Corbera de Llobregat llegeixen en veu alta fragments de l'obra de Lola Anglada

Alumnes dels cursos de català de Corbera de Llobregat llegeixen en veu alta fragments de l'obra de Lola Anglada

Dins del marc del Correllengua 2017 s'ha instal·lat una exposició a la Biblioteca Municipal Can Baró dedicada a l'autora i il·lustradora Lola Anglada coincidint amb el 125è aniversari del seu naixement.

L'exposició es va poder veure del 27 de novembre a l'1 de desembre i va permetre conèixer molt més a la prolífica autora i veure també moltes il·lustracions i dibuixos.

El dijous 30 de novembre a 2/4 de vuit del vespre es va fer l'acte del Correllengua. La presentació va anar a càrrec de la regidora de Cultura, la Sra. Carme Benito. Després la Sra. Mercè Laborda, va parlar de la personalitat i del llegat de la Lola Anglada i la il·lustradora Alyona Shilina - d'origen rus i que ara viu a Corbera - va explicar-nos la seva experiència amb els pinzells i els colors. La responsable de la biblioteca Montserrat Compte, va comentar l'activitat realitzada amb els usuaris més petits, nens i nenes que al llegir contes de la Lola Anglada havien de descobrir el significat de paraules que no coneixien.     

Després alumnes del nivell Bàsic 3 i Suficiència 1 van llegir diversos fragments i reflexions de l'autora en veu alta, però abans cada lector explicava breument quins motius l'havien portat a la tria: sensacions compartides, emoció, contrastos de sentiments... Prèviament s'havia treballat a les sessions de classe amb la resta de companys.

L'acte es va cloure fent un recorregut per l'exposició.  


Servei Local de Català de Corbera de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes