25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 30 de novembre de 2017

Una cinquantena d'alumnes participen al taller de doblatge "Doblem en català?"

Una cinquantena d'alumnes participen al taller de doblatge

Dilluns 20 de novembre va tenir lloc a la sala de conferències de les Escoles Velles el taller de doblatge organitzat per la Direcció General de Política Lingüística a Sant Andreu de la Barca. Hi van participar els alumnes dels cursos de nivell Elemental 1 i el grup de Bàsic 1 de vespre, així com també alguns alumnes dels altres nivells.

Els alumnes van poder conèixer de primera mà com funcionen les tècniques del doblatge i tot el que cal tenir en compte a l'hora de doblar escenes cinematogràfiques i després ho van poder posar en pràctica doblant escenes de films diversos: de dibuixos animats, de misteri, de terror, etc.

El taller va anar a càrrec de Francesc Fenollosa, actor de doblatge cinematogràfic i televisiu.

L'objectiu de l'activitat era facilitar la participació dels aprenents de català en una activitat lúdica i relaxada que els estimulés a parlar en català en un entorn divertit i relaxat com el del doblatge i el cinema i on també es treballa la cohesió de grup.

Aquests tallers s'han organitzat a les 10 poblacions de Catalunya que, segons l'Informe de Política Lingüística 2015, tenen els índexs més baixos de persones que saben parlar català i que, a més de Sant Andreu de la Barca, són Badalona, Cornellà de Llobregat, el Prat, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Lloret de Mar, Ripollet, Salou i Santa Coloma de Gramenet. 


Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes