25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 28 de novembre de 2017

4 establiments comercials d'Esparreguera s'adhereixen a la campanya "I tu, jugues en català?"

Aquests comerços es comprometen a difondre els jocs i les joguines en llengua catalana

4 establiments comercials d'Esparreguera s'adhereixen a la campanya

El Servei Local de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, acaba de signar 4 acords de col·laboració amb establiments comercials de la vila que se sumen la campanya "I tu, jugues en català?" de difusió del joc i la joguina en llengua catalana.

Aquestes 4 botigues són Joguines Puig, L'Illa Regals, la Llibreria Papereria L'Espinguet i la Llibreria Papereria Núria, situades al centre d'Esparreguera.

Els comerços es comprometen a dedicar un espai visible de l'aparador de la botiga per a exposar el material de la campanya i una mostra de jocs i joguines en català durant el període de Nadal i Reis; a etiquetar els jocs i joguines en català amb l'adhesiu de la campanya; a incrementar el nombre de jocs i joguines en català a l'establiment, en la mesura que sigui possible, i a distribuir entre els clients el material de difusió de la campanya, entre d'altres.

Per a això, com  a novetat d'enguany, disposen d'un expositor per al taulell que ha servit per a informar del II Concurs fotogràfic a Instagram i de l'1 al 15 de novembre i de la campanya "I tu, jugues en català?" durant tot el cicle nadalenc. A més, cada establiment identifica tots els jocs i joguines amb un adhesiu visible de color vermell perquè els clients reconeguin ràpidament els jocs i joguines de la botiga que són en llengua catalana.

A més a més, aquests 4 establiments comercials es comprometen a atendre en català la seva clientela i a parlar-lo amb els clients que facin aquesta tria lingüística, els quals comptaran amb aquest suport malgrat que no parlin català perfectament.

La campanya "I tu, jugues en català?", present a tot Catalunya, compta amb el web /jocs on es pot trobar, entre d'altres, el catàleg actualitzat de jocs en català.


Servei Local de Català d'Esparreguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes