25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 24 de novembre de 2017

L'Escola Pau Vila d'Esparreguera difon el Servei Local de Català

El responsable del Servei Local de Català, convidat especial al Claustre de mestres, ha fet una xerrada sobre l'ús social de la llengua, com a pas previ per a difondre l'oferta del Consorci per a la Normalització Lingüística

L'Escola Pau Vila d'Esparreguera difon el Servei Local de Català

L'Escola Pau Vila d'Esparreguera s'ha plantejat un treball amb els pares i les mares del centre respecte del seu coneixement i l'ús social de la llengua catalana. Entre les actuacions futures, es pretén difondre l'oferta d'activitats i de cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a les famílies de l'escola.

Per això, el dilluns 6 de novembre la Direcció del centre ha volgut convidar Marc Piera, com a responsable del Servei Local de Català d'Esparreguera (SLC), del CPNL, a una sessió de treball del Claustre on es tractava específicament el tema de la llengua catalana.

Durant la xerrada, el responsable del SLC ha explicat l'oferta d'activitats que ofereix el CPNL a la vila d'Esparreguera  i s'ha reflexionat conjuntament sobre el paper de normalització lingüística i de referents i prescriptors que tenen els mestres envers les seves famílies. 


Servei Local de Català d'Esparreguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes