25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 6 de novembre de 2017

Alumnes dels cursos de català de Corbera de Llobregat passegen pel Mercat del Bandoler

Alumnes dels cursos de català de Corbera de Llobregat passegen pel Mercat del Bandoler

La tarda del dissabte 4 de novembre alumnes dels diversos cursos de català per a adults del SLC de Corbera de Llobregat van fer una visita al Mercat del Bandoler instal·lat a la zona antiga de la població. Tota la fira està ambientada i dedicada al bandoler Josep Sàbat, que va viure en aquests indrets durant la Guerra del Francès i va deixar força empremta!

Entre els carrers costeruts hi havia la fira de mostres d'oficis, la taverna per tastar menges i begudes i actors i actrius de la Jove Cia. Mona representava en diversos moments Cinc quadres del Retaule del Bandoler.

A l'Antic Hospital de pelegrins hi van poder veure una interessant exposició de fotografies. En totes s'hi podia veure els actors i actrius caracteritzats de personatges de la història i reconèixer masies, esglésies, carrers i llocs emblemàtics de l'entorn natural de les muntanyes de Corbera. Durant aquesta estona van poder saludar a alguns actors i actius i el protagonista, en Jack Queralt va signar un cartell per mostrar-lo a les sessions de classe.  


Servei Local de Català de Corbera de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes