25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 17 d'octubre de 2017

Cicle de Cinema Infantil en Català als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca

Cicle de Cinema Infantil en Català als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca

El 21 d'octubre arriba l'edició de tardor del CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català, als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca. Aquesta edició serà la 8a que es porta a terme a la nostra ciutat des que el mes de gener de 2014, el Servei Local de Català i els Atrium Cines es van incorporar al projecte del CINC de la Direcció General de Política Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Una programació de cinema infantil que potencia el consum de pel·lícules en català amb una bona oferta de films de reestrena, a preus baixos i amb una àmplia distribució territorial, que arriba a més de 50 poblacions de Catalunya i la Franja.

Des del gener del 2014 han passat pels Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca un total de 1.726 espectadors i s'han projectat 33 pel·lícules diferents.

El cicle s'organitza en dues edicions a l'any, una té lloc a la primavera i l'altra a la tardor i en cadascuna es projecten quatre pel·lícules diferents sempre en l'horari de la primera sessió de dissabte a la tarda, a les 16.30 h. 

L'oferta del CINC és una bona ocasió perquè els infants puguin gaudir de cinema infantil de qualitat i en la llengua pròpia de Catalunya. I és també una oportunitat d'estendre la immersió lingüística, que ja es produeix a l'escola, als moments de lleure.

Per a aquesta edició de la tardor del 2017 podreu veure els títols següents, repartits entre els mesos d'octubre i novembre:

21 d'octubre            Ballerina

28 d'octubre            LEGO. La pel·lícula

4 de novembre        Els Barrufets. El poble amagat

25 de novembre      Gru 3, el meu dolent preferit


Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes