25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 16 d'octubre de 2017

El Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller inicia el curs 2017-2018

El Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller inicia el curs 2017-2018

Un miler d'alumnes han començat, la primera setmana d'octubre, un curs de català a les diferents poblacions que formen part del CNL Ca n'Ametller: Abrera, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana.

En total s'han organitzat 61 cursos. 50 cursos en la modalitat presencial, que comprenen des de l'inici de l'aprenentatge de la llengua oral (A1, A2 i B1) fins la resta de cursos que permeten comunicar-se oralment i per escrit de manera correcta i eficaç (B2 i C1). També comencen 6 cursos en línia (B2 i C1) a través de l'entorn Parla.cat i 1 curs del nivell superior (C2) organitzat a partir de l'Aula mestra del mateix entorn.

A banda dels cursos de la modalitat presencial o en línia, com altres anys, s'han ofert diferents cursos especialitzats de 20 h per millorar i consolidar diferents competències lingüístiques. En aquest primer trimestre, en començaran 4.

Els alumnes, a més d'aprendre la llengua, participen en diferents activitats per practicar-la i per conèixer el país. Cada servei local organitza activitats de coneixement de l'entorn i de la vida social i cultural del seu territori, sempre amb l'objectiu de complementar la formació més enllà de la llengua.


CNL Ca n'Ametller

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes