25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Publicacions

   << Escolliu la categoria
Acolliment

La rua del món

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Sant Andreu i Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu

La rua del món  RESUM

La rua del món proposa un recorregut per festes tradicionals populars d'arreu del món explicades, amb textos i imatges, pels alumnes de català de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona i pel Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu.


 DESCRIPCIÓ DETALLADA

Els alumnes de català de nivell llindar de Sant Andreu parlen de les tradicions dels seus llocs d'origen i d'aquesta manera dibuixen un mosaic de la diversitat d'expressions culturals que conviuen a la ciutat. Aquesta iniciativa s'emmarca dins el programa Barcelona Diàleg Intercultural impulsat per l'Ajuntament de Barcelona, que es celebra durant aquest any 2008 coinicidint amb l'Any Europeu del Diàleg Intercultural.

La publicació La rua del món és la versió impresa de l'exposició que es pot visitar al Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu durant tot el mes de juliol de dimarts a dissabte, de 16 a 21 hores.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes