Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Socioeconòmic > Empresa > Comerç [X]
 1. El Consorci per a la Normalització Lingüística i la Fundació puntCAT col·laboren en la promoció de webs comercials en llengua catalana

  • La col·laboració s'emmarca en el projecte elteunegoci.cat de la Fundació puntCAT

  • La formació per a l'edició de webs comercials comptarà amb assessorament digital i lingüístic

  • Les sessions són virtuals, però amb incidència al territori. La fase actual se centra en el comerç de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Granollers i Molins de Rei.

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

 2. "Si la societat canvia, una llibreria també ha de canviar"

  La Llibreria Quera, dedicada a la muntanya i a l’excursionisme, s’ha convertit en l’Espai Quera. A més de trobar-hi els llibres i els mapes de sempre, ara és possible esmorzar-hi reposadament, o fer-hi vinets i tapes una tarda d’aquelles de perdre’s pels carrers del Gòtic.

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

 3. Creix la retolació en català als comerços de Barcelona

  Es tracta d'una de les dades que es poden extreure de l'estudi "Usos lingüístics als establiments comercials de Barcelona. Ofercat 2005-2012", que es va presentar divendres 31 d'octubre al Palau Marc del Departament de Cultura.

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

 4. Jaume Ciurana: "Les passes petites són les que fan anar el català endavant"

  Una vintena d'establiments comercials de la ciutat, 14 restaurants i 6 botigues de jocs i joguines compromeses amb la llengua i cultura catalanes, van formalitzar ahir, 25 de novembre, nous acords i convenis relacionats amb l'aprenentatge i el foment de l'ús del català en un acte presidit per Jaume Ciurana, president del consell del CNL de Barcelona i regidor de l'Ajuntament.

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

 5. Acord de col·laboració amb l'Eix Sagrada Família-Gaudí per promoure l'ús del català

  La delegació de l'Eixample del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb la Federació d'Associacions Eix Comercial Sagrada Família-Gaudí i un conveni amb l'empresa de xarcuteries Mas Gourmets, ambdós per fomentar l'ús de la llengua catalana.

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç