El CNL de Barcelona promociona els jocs en català al Festival DAU

Oci i consum > I tu, jugues en català?

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona ha tornat al Festival de jocs Dau Barcelona amb diverses activitats per difondre el programa I tu, jugues en català

Moltes persones s'han acostat a l'estand del CNL de Barcelona durant tot el cap de setmana

El recinte de la Fabra i Coats ha acollit aquest 2021 el 10è Festival de jocs DAU, els dies 20 i 21 de novembre, després d’un 2020 en què el festival es va haver de traslladar a la virtualitat. El CNL de Barcelona hi ha estat present, com és habitual, amb un estand en què s’ha pogut veure una mostra àmplia de jocs en català i en què s’ha informat durant tot el cap de setmana del programa I tu, jugues en català i del catàleg de jocs en català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El CNL de Barcelona també ha organitzat el joc de pistes per Instagram “L’enigma dels jocs”, en què han jugat 118 persones. Totes elles han participat en un sorteig de tres lots de jocs en català, patrocinats per Haba, Old Teddy’s, Zombi Paella, GDM Games, Devir, Play SD Games, Tranjis Games, Cucafera Games, Juguetes Tió Sam i Lúdilo.

El DAU és la trobada anual a Barcelona dels fabricants i editors de jocs de taula. Durant aquests deu anys de vida, el festival s’ha convertit en un esdeveniment de referència per a professionals i per al públic en general, amb una gran afluència de visitants.

CNL de Barcelona

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?