Alumnes del CFA Rius i Taulet participen al "Si l'encertes, l'endevines" i betevé ho grava

Socioeconòmic > Empresa > Comerç

Els alumnes de català i d'informàtica del Centre de Formació de Persones Adultes (CFA) Rius i Taulet, de Gràcia, han fet la ruta del Farró (Associació de Comerciants i Artesans del Barri del Farró) del concurs de frases fetes Si l'encertes l'endevines, organitzat pel CNL de Barcelona per sisè any consecutiu, amb la presència de la televisió municipal, betevé, que ha enregistrat la sortida.

Concretament, els alumnes de català van fer la ruta de la mà del CFA Rius i Taulet i els estudiants d'informàtica s'hi van sumar voluntàriament per donar un cop de mà als aprenents de llengua catalana. Per una estona van fer una mena de Voluntariat per la llengua! Llegiu aquí les impressions dels alumnes.

Es dona la circumstància que el CFA Rius i Taulet és veí d'edifici de la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona i, com a bons veïns, aquesta els ho va posar molt fàcil, donant-los tota la informació per poder fer el recorregut pels establiments de Farró Comerç, ja que és una de les zones més properes a l'escola.

I per si no en tenien prou, l’alumnat va comptar amb la presència de betevé que va gravar la sortida. La notícia s'ha emès el 10 de juny, a les notícies del migdia. 

Si l'encertes l'endevines

De l'1 al 27 de juny, els comerços de proximitat de 13 eixos comercials de la ciutat lluiran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes, creades per joves estudiants de l'Escola Superior de Disseny i Art La Llotja. Tothom que ho desitgi podrà participar en un concurs per endevinar les frases fetes amagades darrere de cada il·lustració i guanyar grans premis patrocinats pels eixos col·laboradors.

Vols compartir aquesta notícia?