El VxL del CNL de Barcelona organitza una sessió de benvinguda virtual per a nous participants

Voluntariat per la llengua > VxL virtual

El 19 de gener l'equip del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona va fer una sessió de benvinguda virtual amb voluntaris i aprenents que s'havien inscrit al programa.

Voluntariat per la llengua brinda la possibilitat de practicar el català a persones d'arreu del món

Durant la reunió, els participants van tenir l'oportunitat de conèixer les dinamitzadores, que els van donar la informació del programa (nombre de trobades, modalitat virtual, oferiment d'activitats en línia, establiments col·laboradors, avantatges de carnet...). També es va donar veu a les persones que hi van participar, les quals van poder expressar dubtes, pors, inquietuds i desitjos abans de trobar-se amb la parella que en breu els assignaran. Totes van presentar-se i van explicar les raons per les quals s'havien inscrit al programa: contribuir a l'ús de la llengua catalana, guanyar fluïdesa i seguretat, poder conversar en català amb els veïns, etc.

Com a curiositat, cal destacar la participació de l'aprenenta Mercedes, que es va connectar des de Sao Paulo. Ens va explicar que s'ha apuntat al programa perquè és filla de pares catalans i només pot parlar català amb la seva cosina, i va veure en el VxL una oportunitat per poder practicar la seva llengua materna. Aquesta és una bona mostra que la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua brinda la possibilitat de practicar el català a persones d'arreu del món.

La trobada va ser molt enriquidora i profitosa per a tothom i tots van agrair assistir-hi.

I tots els voluntaris i aprenents que van participar a la sessió ja estan aparellats!

Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?