Els films ‘Eternament enamorats’ i ‘Judy & Punch’ s’estrenen aquest divendres en català

Oci i consum > Cinema en català

Avancem les estrenes de setembre Coco, el petit drac. Aventures a la jungla, Era a casa, però... i Honeyland

El film australià Judy & Punch arriba a la gran pantalla en català aquest divendres, 28 d'agost. També divendres s'estrena en català Eternament enamorats, en aquest cas a la plataforma FilminCAT. La versió catalana dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Judy & Punch

Alfa Pictures distribueix aquest film per a majors de 16 anys que ha estat dirigit per Mirrah Foulkes i interpretat per Mia Wasikowska, Damon Herriman, Tom Budge, Benedict Hardie, Terry Norris, Eddie Baroo, Lucy Velik, Amy Christian, Don Bridges, Gillian Jones i Virginia Guy.

A la ciutat de Seaside, els titellaires Judy i Punch fan l'impossible per tornar a tenir èxit amb el seu espectacle. Aviat el xou és un èxit sobretot gràcies a les increïbles habilitats de la Judy, però l'ambició d'en Punch i la seva addicció a l'alcohol tindran com a resultat una tragèdia inevitable... La Judy comença a preparar la seva venjança.

El film, que també es pot veure en línia a la plataforma Movistar+, en versió doblada i subtitulada, es podrà veure a les sales següents:

  • Cinema Casal d'Agramunt (Agramunt) VD
  • Cinemes Girona (Barcelona) VD i VOSC
  • Screenbox Funatic (Lleida) VD i VOSC
  • Cinemes Roses (Roses) VD
  • Cinemes Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) VD i VOSC
  • Cinemes Majèstic (Tàrrega) VD
  • JCA Cinemes Tarragona - Valls (Valls) VD
     

Eternament enamorats

La pel·lícula Eternament enamorats, distribuïda per Inopia Films, està dirigida per Lisa Barrios D'Sa i Glenn Leyburn i interpretada per Liam Neeson i Lesley Manville. Es podrà veure a FilminCAT.

Joan i Tom han estat casats durant molts anys i tenen una relació fàcil basada en un amor profund que s'expressa a través de la tendresa i l'humor a parts iguals. Quan a la Joan li diagnostiquen un càncer de pit, el curs del seu tractament posa el focus sobre la relació, els reptes que tenen davant i què passaria si li passés alguna cosa a ella.

Trobareu informació actualitzada sobre cinema a la pàgina de Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüística.

I al setembre... més cinema en català!

Coco, el petit drac. Aventures a la jungla
Era a casa, però...
Honeyland


Podeu consultar les dates d'estrena definitives d'aquestes pel.lícules i tota l'oferta de cinema en català actualitzada al web de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL). També hi trobareu més informació sobre les estrenes, les sales on es projecten, cicles i festivals, el cicle de cinema infantil CINC), enllaços d'interès, els cicles de cinema en català, notícies, etc.

Vols compartir aquesta notícia?