Notícies

 1. El Consorci per a la Normalització Lingüística es confina però no s’atura

  • S'ofereix un paquet de mesures virtuals i telemàtiques per facilitar l'aprenentatge i la millora de la llengua catalana

  • La vocació de servei de l'organització fa que el personal directiu, tècnic i administratiu es bolqui a trobar solucions

  CPNL > Organització

 2. Política Lingüística modifica les dates dels exàmens per a l’obtenció dels certificats de català a causa de l’estat d’emergència

  El canvi vol garantir que les persones que es van inscriure a les proves puguin fer els exàmens durant el mateix any 2020 i planificar adequadament l'organització dels exàmens anuals atenent les circumstàncies actuals

  Altres > DGPL

 3. Es cancel·len totes les classes presencials del CPNL

  L’atenció al públic presencial també queda anul·lada fins a nou avís. 

  Administració pública > Salut

 4. Ràdio Calàbria 66 i el Dia de la Dona

  Un grup d'elemental 2 de la Delegació de l’Eixample del CNL de Barcelona han commemorat d’una manera especial el Dia de la Dona.

  Difusió > Impacte als mitjans > Participació

 5. David Miró obre debat amb La Germandat a Nou Barris

  Una vintena de persones han assistit a la presentació col·loqui sobre el llibre de La Germandat al Centre Cívic de Can Verdaguer.

  Llengua i cultura > Foment de la lectura > Activitats altres autors catalans

 6. L'Eixample imparteix una sessió per evitar un ús sexista de la llengua

  El passat divendres 6 de març, va tenir lloc la sessió "El sexe de la llengua" a la Delegació de l'Eixample del CNL de Barcelona, amb un gran èxit d'assistents, procedents de diferents institucions públiques i de la ciutadania en general.

  Assessorament lingüístic > Sessions formatives

 7. Disney estrena aquest divendres el film d'animació 'Onward' en versió catalana

  Onward, el nou film d'animació dels estudis Pixar i Disney, s'estrena doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

  Oci i consum > Cinema en català

 8. El barri de Navas, què en sabem?

  Durant aquesta setmana, els alumnes de dos cursos bàsics que es fan a la seu de l'entitat T'Acompanyem han sortit a conèixer el barri de Navas. Ho han fet seguint el guiatge de l'Isidre, responsable de T'Acompanyem i gran coneixedor del barri.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 9. Visita a l’exposició “Si l’encertes, l’endevines”

  Dos grups d'alumnes de bàsic 1 i bàsic 2 han visitat l'exposició "Si l'encertes, l'endevines" de la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver.

  Llengua i cultura > Activitats culturals