25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 9 de juliol de 2013

Les entitats són imprescindibles per estendre l'ús del català a Barcelona

Catorze entitats de la ciutat compromeses amb la llengua i cultura catalanes van formalitzar ahir, 8 de juliol, nous acords i convenis relacionats amb l'aprenentatge i el foment de l'ús del català en un acte presidit per Jaume Ciurana, regidor i president del consell del CNL de Barcelona.

Les entitats són imprescindibles per estendre l'ús del català a Barcelona

Els representants de les 14 entitats que van participar a l'acte de signatura de convenis, amb Jaume Ciurana, Raimond Blasi i Jordi Manent.

"Una de les prioritats del CNL de Barcelona és la col·laboració amb les entitats perquè ens permet arribar a molts racons del territori que sense vosaltres ens seria impossible". Amb aquestes paraules el director del CNL de Barcelona, Jordi Manent, va obrir l'acte de signatura de convenis tot agraïnt la tasca que fan les entitats a favor del català a la ciutat.

Jaume Ciurana, tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, va reivindicar un paper determinant per la capital catalana com a garant de la pervivència de la llengua, alhora que va agrair la força de les entitats per arribar "al 3r 1a de cada bloc".

El tinent d'alcalde va encoratjar les entitats a continuar treballant amb la constància, el convenciment i la seducció que les caracteritza, "que són les eines que tenim per preservar la llengua".

Cal destacar que un dels convenis de col·laboració es va signar amb el regidor de Comerç, Consum i Mercats de Sant Andreu, Raimond Blasi, com a representant de l'Espai Jove - Centre Garcilaso, amb el qual el CNL de Barcelona ha dut a terme amb molt d'èxit els cursos XatCat adreçats a joves.

Cohesió social i normalització lingüística

Els representats de les organitzacions assistents a l'acte, cadascú des del seu àmbit, es van comprometre a continuar contribuint en l'extensió del coneixement del català i també a fomentar-ne l'ús.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter