25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 10 d'abril de 2013

Neix la coral "Ciutat Vella m'encanta", formada per alumnes de català

Ciutat Vella m’encanta és la nova coral formada per alumnes dels cursos de català del CNL de Barcelona. Aquesta iniciativa és fruit del conveni signat entre la delegació de Ciutat Vella del CNL i l’escola de Música JPC i s'emmarca en el programa "Aprèn català tot cantant" que es duu a terme al Raval.

Neix la coral

Instantània del primer assaig de la coral "Ciutat Vella m'encanta", a l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura.

Fer conèixer i participar els alumnes en la cultura popular catalana és una de les prioritats del CNL de Barcelona.

L’aproximació a la cultura popular a través de la música és una de les prioritats de l’Escola de Música JPC i enllaça amb una de les prioritats del CNL de Barcelona que és fer conèixer i participar en la cultura popular catalana als alumnes dels cursos de català.

La coral Ciutat Vella m’encanta permetrà als alumnes, de diferents nivells i procedències, practicar el català fora de l’aula i, alhora, conèixer i participar activament en la cultura popular, afavorir les relacions interpersonals i facilitar la plena integració a la societat catalana.

Alguns dels valors afegits que aquesta activitat pot aportar als alumnes són:

  • Incrementar la motivació per l’aprenentatge de la llengua entre els alumnes nouvinguts; treballar la dicció i la fonètica; ampliar vocabulari; fer pràctiques reals de la llengua fora de l’aula; adquirir seguretat en les primeres converses, etc.
  • Quant als alumnes de nivells més avançats, a més de reforçar la llengua oral i treballar la dicció i la fonètica, la seva participació a la coral els animarà a fer servir sempre el català, especialment amb aquelles persones que n'estan iniciant l'aprenentatge.

La coral Ciutat Vella m'encanta assaja tots els divendres de 12 a 13 h a l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura (c/ Avinyó, 52). El proper assaig serà divendres 12 d'abril. Des d'aquí animem a l'alumnat a apuntar-s'hi.


Delegació de Ciutat Vella del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes